Följ Sony Sverige

XB01 bärbar högtalare med EXTRA BASS™ och BLUETOOTH®

Pressmeddelande   •   Okt 25, 2018 09:00 CEST

Ta med dig julfesten med nya högtalaren EXTRA BASS XB01

SRS-XB01 är den perfekta julklappen till den som vill ha stort ljud i litet format. Kompakthögtalarens vattentåliga design gör att du kan ta med dig musiken överallt. Högtalaren finns tillgänglig i glada färger som rött, gult, grönt, blått samt vitt och svart och EXTRA BASS-ljudet gör den till en rolig och prisvärd present för alla musikälskare.

Ge partylåtarna extra tryck med EXTRA BASSTM

Ge musiken mer tryck och festen mer puls med EXTRA BASSTM

Kompakt design med stort ljud

SRS-XB01 har en rundad utformning och passiv radiator som ger ett djupt och kraftigt ljud. Trots dess kompakta storlek levererar högtalaren ett mäktigt ljud.

Ha tillgång till din musik var du än är
SRS-XB01 väger 160 g och är tillräckligt liten och lätt för att du ska kunna ta den med dig och spela musik överallt.

Vattentålig design
Lyssna även på dina favorittlåtar utomhus med den trådlösa högtalaren som är vattentålig i IPX5-klass[1].

En praktisk matchande rem
Med den praktiska remmen som medföljer är du aldrig långt ifrån dina favoritlåtar. Den kommer i en matchande färg och kan användas för att fästa högtalaren var som helst.

Ta kontroll över din musik
Anslut, spela eller höj volymen – använd knapparna på högtalaren för att enkelt styra musiken.

Inbyggd mikrofon för handsfreesamtal
Med handsfreesamtal kan du snabbt gå från att lyssna på musik till att prata med vänner. Den inbyggda mikrofonen gör det enkelt att ta emot samtal från din smartphone via högtalaren.

Lyssna på musik i upp till sex timmar
Det inbyggda batteriet ger upp till sex timmars uppspelningstid så att du kan lyssna på dina favoritalbum och spellistor utan avbrott.

Uppspelning via ljudingången
Ingen trådlös anslutning? Inga problem. Anslut din musikspelare, som till exempel en Walkman eller iPod, till ljudingången på SRS-XB01 och lyssna på dina favoritspellistor.

Färger som passar dig
Du kan antingen välja bland en samling livfulla färger eller en minimalistisk svart eller vit högtalare.

SRS-XB01 är tillgängliga i butik från oktober för ett rekommenderat pris på 350 SEK.

Mer information hittar du här: https://www.sony.se/electronics/tradlosa-hogtalare/srs-xb01

[1]IPX5 (skyddsgrad mot vattenstrålar): Systemet har testats och fungerar även när det har utsatts för direkta vattenstrålar oavsett avstånd med ett munstycke som har en inre diameter på 6,3 mm, då ca 12,5 liter vatten/min sköljer över det i mer än tre minuter från ett avstånd på ca tre meter. Specifikationerna för vattentäthet gäller följande typer av vätska: sötvatten, kranvatten, svett. De gäller inga andra typer av vätska än ovanstående (tvålvatten, bassängvatten, havsvatten osv.).

Om Sony Corporation

Sony Corporation är en ledande tillverkare av ljud-, video-, bild-, spel-, kommunikations-, och IT-produkter för konsumenter och professionella användare. Med verksamhet inom såväl musik och bild som interaktiv underhållning har Sony unika möjligheter att vara det ledande företaget inom teknik och underhållning i världen. Sonys totala försäljning under räkenskapsåret som avslutades 31 mars 2018, uppgick till cirka 77 miljarder dollar. Sonys globala webbplats: www.sony.net