Följ Sony Sverige

Varje dag är ett äventyr med Sonys senaste Action Cam

Pressmeddelande   •   Jan 06, 2016 02:00 CET

Helt nya Action Cam har nya exceptionella filmfunktioner och förbättrad användarvänlighet som garanterar att inga ögonblick går förlorade

  • Advanced Steadyshot™ är tre gånger så kraftfull som föregångarna1, för smidigare, skarpare filmer med 11,1 MP bakbelyst CMOS-sensor och Zeiss® Tessar-objektiv för skarp upplösning
  • Upp till 3x zoom och två vinkellägen2 för perfekta point of view-filmer
  • Förbättrat kamerahus för bättre användarvänlighet och medföljande undervattenshus för djup ner till 60 meter
  • Videoinspelning i XAVC S3-formatet3 med hög bithastighet på 50MBps
  • Slowmotion-inspelning med 120p/100p bildhastighet och 4K time-lapse-funktioner med Action Cam Movie Creator4

Återupplev vardagsäventyren och fånga fantastiska point-of-view-filmer med Sonys nya HDR-AS50 Action Cam. Med HDR-AS50 kan användaren fånga de fartfyllda upplevelserna och återuppleva dem som HD-filmer.

HDR-AS50 är designad med fokus på användarvänlighet och ett förbättrade anslutningsmöjligheter med en USB-port baktill, som gör det möjligt att enkelt ansluta en kabel, även vid användning av olika tillbehör. Till exempel kan ett portabelt batteri anslutas under inspelning. HDR-AS50 har dessutom utrustats med en standardfattning för stativ vilket gör att det inte längre krävs en stativadapter.

Ändringar i den nya kameran bygger bland annat på kundfeedback från atleter och befintliga Action Cam-användare. Som till exempel justerbara och förbättrade signalljud och tre lampor – ovanpå, framtill och bak – för att tydligare visa inspelningsstatus, även när den är fäst vid en hjälm eller ett styre.

Sonys inbyggda filmapp, Highlight Movie Maker5, använder ansiktsigenkänning och väljer automatiskt ut höjdpunkterna, som kan ses och delas direkt. Den fartfyllda filmen ackompanjeras med rent och levande ljud som spelas in med den högkvalitativa stereomikrofonen.

HDR-AS50 kommer med ett stort utbud av tillbehör. För dykare och simmare följer det med ett undervattenshus som gör det möjligt att filma ner till 60m djup. Dykporten som kommer med huset gör det möjligt att fånga otroligt klara vattenbilder. Tillbehöret Cap Clip (AKA-CAP1) är ett perfekt tillbehör för vardaglig användning, vid till exempel resor eller fiske.

Cirkapriser och tillgänglighet
Sonys nya HDR-AS50 Action Cam kommer att finnas tillgänglig i Europa i februari 2016.

Cirkapris 
HDR-AS502 200 SEK


För mer information
Anna Persson, Nordic Product Manager Handycam, Sony Nordic
anna.persson@eu.sony.com / +46 705 850 139

Tekniska specifikationer
Fullständiga tekniska produktspecifikationer för HDR-AS50 finns här.
Vänligen se bifogad pressrelease för ytterligare information.

_______________________

1 Jämfört med HDR-AS20, HDR-AS30V, HDR-AZ1 och HDR-AS100V
2 Vid/Smal. Vidvinkel är bata tillgänglig när SteadyShot är avstängd
3 Videoinspelning I XAVC S-format kräver ett micro SDHC/SDXC-minneskort (klass 10).
4Med version.5.1 för Windows och 3.1 för Mac
5 Inte tillgänglig för höghastighetsinspelning och XAVC S 24p

Sony Corporation is a leading manufacturer of audio, video, game, communications, key device and information technology products for the consumer and professional markets. With its music, pictures, computer entertainment and online businesses, Sony is uniquely positioned to be the leading electronics and entertainment company in the world. Sony recorded consolidated annual sales of approximately $68 billion for the fiscal year ended March 31, 2015. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/

Bifogade filer

PDF-dokument