Följ Sony Sverige

Upptäck välvd perfektion

Pressmeddelande   •   Aug 07, 2014 03:00 CEST

BRAVIA™ S90 ger en omslutande tittarupplevelse i 4K och fantastiskt surroundljud 

Det finns vanliga tv-apparater. Och så finns det Sonys nya BRAVIA™ S90 4K Ultra HD-tv som garanterar att underhållningen alltid är i perfekt form.

S90 finns i både 72” och 65”. Den subtilt välvda skärmen ger en uppslukande tittarupplevelse i 4K med naturtrogen detaljrikedom som är fyra gånger större än den i Full HD. Skärmens exakt uträknade form placerar tittaren mitt i händelsernas centrum och ger alla i rummet en verklighetstrogen tittarupplevelse.

Oavsett om det är film, drama eller sport så ger Sonys avancerade bildtekniker underhållningen nytt liv med dramatisk klarhet, ljusstyrka och färg.  

Indragande bild, välvd perfektion
TRILUMINOS™ Display framhäver känslorna i varje scen med levande röda, gröna och blåa färger. X-tended Dynamic Range™ förstärker kontrasten och ger bländande ljus och djup svärta. Sonys 4K X-Reality PRO-teknik skalar upp vanliga tv-sändningar och Blu-ray-filmer till fyra gånger antalet pixlar i Full HD och låter tittaren upptäcka en ny värld av detaljer. Bildkvaliteten på S90 är samma som Sonys kritikerrosade 4K-tv X9.

Gripande flerkanaligt ljud runt
För första gången använder Sonys 4.2 kanals Multi-angle Live Speaker-högtalare separata drivenheter. Ljudet leds från vänster och höger front och surroundkanalerna genom rummet i noggrant kontrollerade vinklar. ClearAudio+ Discrete Processing bevarar alla detaljer och nyanser från flerkanalsmixar för enastående klarhet och upplösning. Med ett indragande och kompromisslöst surroundljud i 360 grader är det lätt att luta sig tillbaka och svepas in i ljudbilden.

Inuti tv:n finns dubbla baselement som ger rik och kraftfull bas. För tittare som vill ha ännu djupare bas finns en trådlös subwoofer som tillval – i vitt, SWF-BR100, och nu även i stilren svart finish, SW-BR100B – med ett tungt ljud som verkligen känns.

Upptäck den välvda perfektionen tillsammans med Sony.

Tekniska specifikationer 

Screen Size

75” (KD-75S9005B) / 65” (KD-65S9005B)

Resolution

4K (3840x2160)

Picture Engine

4K X-Reality PRO

Colour

TRILUMINOS Display

Brightness & Contrast

X-tended Dynamic Range

Motionflow

Motionflow XR800Hz

Speaker System

4.2ch Multi-angle Live Speaker with Discrete Processing

One-Flick Entertainment

Quick Start & Playback; Direct Access with new User Interface; Intuitive Control with One-Flick Remote

User Experience

Social Viewing; Live Football Mode; One-touch mirroring; Photo share

3D

Active (two pairs of glasses supplied)

Skype Camera and mic

Built-in

One-Flick Remote

Included

Wireless Subwoofer

Option (SWF-BR100) or (SW-BR100B)

Genom att erbjuda en integrerad underhållningsupplevelse genom sina elektronikprodukter, mobiltelefoner, musik, filmer, spel och Sony Entertainment Network har Sony en unik position på marknaden och är en ledande tillverkare av konsumentprodukter. Sony är kända för sina audiovisuella produkter för både konsument- och proffsmarknaden, såsom, tv:n BRAVIA™ LCD High Definition (HD), kompaktkameran Cyber-shot™, videokameran Handycam®, “α” (Alpha) DSLR-kameran, XperiaTM Tablet och mp3-spelaren Walkman®, och professionell utrustning för HD-inspelning.

För mer information om Sony Europe, besök http://www.sony-europe.com eller www.sony.net för Sony Corporation.

Sony, WALKMAN, Cyber-shot, Handycam, BRAVIA och Xperia är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Sony Corporation. Övriga varumärken eller registrerade varumärken tillhör respektive ägare.

Bifogade filer

PDF-dokument