Följ Sony Sverige

Sprid julkänsla med klappar från Sony

Pressmeddelande   •   Okt 30, 2018 09:00 CET

Julen är snart här och det börjar bli dags att skriva önskelistan till Tomten. Sony erbjuder ett brett utbud av produkter som passar till både familj och vänner i jul.


Njut av jullåtarna med de senaste brusreducerade hörlurarna

Skäm bort dina nära och kära i jul med ett par hörlurar från Sonys 1000X-serie. Perfekt för den som vill skruva upp musiken och stänga ute allt julstöks-skrammel. 1000X-serien är känd för sin ledande position inom brusreducering och finns tillgängliga i flera olika utföranden. Det senaste tillskottet i serien är de prisbelönade hörlurarna over-ear WH-1000XM3, som erbjuder otrolig ljudprestanda och kan samtidigt stänga ute bakgrundsljud som gatubuller och röster. Rekommenderat pris är 4 000 kr.

För den som är ute efter något lite diskretare är WF-1000Xen bekväm, helt trådlös hörlur, med minimal design och atmosfärisk tryckoptimering som analyserar det atmosfäriska trycket i din omgivning och optimerar brusreduceringen därefter. Rekommenderat pris är 2 700 kr.


In-ear-hörlurar, den perfekta julklappen för den sportiga

Sonys nya hörlurar WF-SP900 är den bästa julklappen till dina sportiga vänner. Hörlurarna är perfekt för att få upp träningsmotivationen efter julledigheten. De kan användas vid simning både i pool och hav i upp till två meters djup och har 4GB internminne, vilket gör att du kan lyssna på musik utan en uppkopplad enhet. Rekommenderat pris är 3 200 kr.


Sätt färg på julen med ett par färgglada hörlurar

För modemedvetna vänner är de trådlösa hörlurarna WH-H900Nden perfekta julklappen. Hörlurarna kommer i en rad sprakande färger och har en imponerande batteritid på 28 timmar. Rekommenderat pris är 3 500 kr.


Festa vartsomhelst med EXTRA BASS-högtalare

Ta med dig festen med de trådlösa EXTRA BASS-högtalarna SRS-XB21/SRS-XB31/SRS-XB41. Högtalarna finns i tre olika storlekar så oavsett om du stannar hemma eller åker till varmare breddgrader i jul, kan du lätt ta den med dig till alla julfester. LIVE SOUND-inställningen gör att du kan uppleva dina favoritlåtar som om du såg dem live och genom att koppla ihop flera högtalare kan du skapa en häftig ljudupplevelse som får vem som helst att börja dansa. Rekommenderat pris för SRS-XB21 är 1 800 kr, SRS-XB31 1 750 kr och SRS-XB41 2 400 kr.

För de som letar efter ett mycket ljud i liten storlek att lägga i julstrumporna är SRS-XB01 den perfekta presenten. Den kompakta högtalaren med vattentålig design passar den som vill kunna ta med sig musiken överallt. Högtalaren finns i ett stort urval av härliga färger och med EXTRA BASS-ljud är det en rolig och prisvärd present till alla musikälskare. Rekommenderat pris är 350 kr.


Fånga varje ögonblick av julen

Oavsett om du reser för att träffa familjen eller om du åker mot varmare breddgrader är de nya kamerorna DSC-HX99 och DSC-HX95 något för dig. Designade för att kunna tas med på alla äventyr får båda kamerorna lätt plats i din ficka. Kamerornas breda zoomomfång, möjlighet till intern filminspelning i 4K, vridbara LCD-skärm och snabb seriebildstagning gör att de är säkra favoriter i jul. Rekommenderat pris för DSC-HX99 är 5 700 kr och för DSC-HX95 5 500 kr.


Upplev julens alla filmer i 4K

Imponera på både släkt och vänner med någon av Sonys senaste triumfer - Sony BRAVIA OLED AF9 eller Sony BRAVIA LCD ZF9. AF9 finns tillgänglig i skärmstorlekarna 55” och 65” med 4K HDR bildkvalitet, oöverträfflig svärta, kontrast och färg. Rekommenderat pris för 55” är 34 000 kr och för 65” 45 000 kr.

ZF9 finns tillgänglig i skärmstorlekarna 65” och 75” med 4K HDR bildkvalitet. Snabba rörelser återges mjukt och tydligt med X-Motion Clarity, som är ledande inom sin klass. Rekommenderat pris för 65” är 34 000 kr och för 75” 57 000 kr.


Soundbar med otroligt ljud och kompakt design

Sony HT-SF200 är en perfekt julklapp för den stilmedvetna som samtidigt inte vill kompromissa med bra ljudkvalitet. Med en djup bas och virtuellt surroundljud från den inbyggda subwoofern förbättras ljudet avsevärt. Med en nätt design passar den snyggt in i hemmet och ger en ljudkänsla som på bio. Rekommenderat pris är 2 600 kr.


Upplev gamla favoriter med fantastisk bildkvalitet

Komplettera din Blu-ray-samling med Sonys UBP-X700 4K Ultra HD Blu-ray-spelare. Denna Blu-ray-spelare levererar sömlös bildkvalitet med ett brett färgspektrum, kontrast och ljus, vilket ger dig tillgång till en värld av 4K-streamingtjänster. Rekommenderat pris är 3 000 kr. 

Om Sony Corporation

Sony Corporation är en ledande tillverkare av ljud-, video-, bild-, spel-, kommunikations-, och IT-produkter för konsumenter och professionella användare. Med verksamhet inom såväl musik och bild som interaktiv underhållning har Sony unika möjligheter att vara det ledande företaget inom teknik och underhållning i världen. Sonys totala försäljning under räkenskapsåret som avslutades 31 mars 2018, uppgick till cirka 77 miljarder dollar. Sonys globala webbplats: www.sony.net