Följ Sony Sverige

Sonys nya Walkman® NW-ZX507

Pressmeddelande   •   Sep 05, 2019 13:15 CEST

  • Njut av Hi-Res ljud med avancerad ljudteknik
  • Upplev musik från flera källor i hög kvalitet, inklusive från dina favoritströmningstjänster
  • Premiumdesign för lyxigt lyssnande

Sony lanserar idag sin nya Walkman®, NW-ZX507, som gör att du kan lyssna på musik från flera källor med Android[1] och wifi. Via din favoritströmnings- eller nedladdningstjänst kan du spela låtarna på enheten utan att behöva kompromissa med ljudkvaliteten.

Teknik full av toner

Njut av ljud med hög kvalitet från NW-ZX507 tack vare Φ4.4mm balanserad anslutning, DSD Native (11.2MHz)[2] och 384kHz/32bit PCM-uppspelning som stöds av S-master HX. NW-ZX507 har även stöd för DSEE HX som förbättrar din befintliga musik så att den nästan får högupplöst kvalitet. DSEE HX-processorn fungerar även när du strömmar musik[3]. Dessutom stöder NW-ZX507 Hi-Res Audio Wireless by LDAC så att du kan njuta av Hi-Res oavsett hur du lyssnar.

Tack vare premiumkonstruktionen kan NW-ZX507 ge fantastisk ljudkvalitet. Chassiet består av en slipad aluminiumram och slipade kopparblock för att kunna ge ett klart och kraftfullt ljud, medan den nyutvecklade FTCAP (high polymer capacitor) och Electric Double-Layer-kondensatorn arbetar tillsammans för kraftfulla basnivåer. En utmärkt lödning och en fin ljudresistor möjliggör tydlig sång och tydligt ljud samt lyfter detaljerna i dina favoritlåtar.

Utöka din musiksamling

Det har aldrig varit lättare att lyssna på dina favoritlåtar. Med Android och wifi kan du enkelt nå miljontals låtar att strömma eller ladda ner med dina favoritappar direkt till din Walkman, samt at du kan du ansluta din dator för att komma åt hela din musiksamling.

Lyxigt lyssnande

NW-ZX507 har en 3,6-tums HD-skärm med pekfunktion, USB typ-C-port, plats för mikro SD-kort samt fysiska sidoknappar för enkel användning. Med en batteritid på upp till 20 timmar kan du lyssna på album efter album utan problem och med Sony Original Music Player-appen kan du anpassa ljudet precis som du vill ha det. NW-ZX507 har en elegant kompakt design och kommer att finnas i svart.

NW-ZX507-modellen (64 GB) kommer att ha ett cirkaprispris på 8.300 SEK och kommer finnas tillgänglig från november 2019.

För mer nyheter från Sony, se http://presscentre.sony.eu/

[1]Android är ett varumärke som tillhör Google LLC

[2] Kräver en balanserad anslutning

[3] Kräver kabelanslutning

Om Sony Corporation

Sony Corporation är ett kreativt underhållningsföretag på en solid grund av teknik. Från spel och nätverkstjänster till musik, bild, elektronik, halvledare och finansiella tjänster fyller Sony världen med känslor genom kreativitet och teknik. För mer information, besök http://www.sony.net/