Följ Sony Sverige

​Sonys nya High Power Audio-system levererar årets bästa fest

Pressmeddelande   •   Jan 09, 2018 02:00 CET

  • 360˚LIVE SOUND och 360˚partylampor
  • Nytt TAIKO-läge gör dig till DJ
  • Utmana dina vänner om vem som kan bli ”Party King”

Sony lanserar fyra nya makalösa High Power-hemmaljudsystem som passar perfekt för dem som planerar en fest under 2018. Tre av systemen är allt-i-ett-modeller; MHC-V81D, MHC-V71D och MHC-V41D medan MHC-M60D är en ”3-box”-modell.

Allt-i-ett-modellerna sprider högt och kraftfullt ljud som fyller rummet tack vare den integrerade Spread Sound Generator[1]. V81D har 360˚LIVE SOUND och V71D har LIVE SOUND, medan båda modellerna har psykedeliska 360˚-partylampor som lyser upp rummet och skapar en perfekt atmosfär. Rörelsekontroll-funktionen gör det lätt att vara DJ hemma i vardagsrummet.

Den nya funktionen, med det japanska namnet TAIKO[2], gör det möjligt att använda systemet som en trumma. Genom att trycka på touchpanelen när låten spelas kan en mängd olika trumljud adderas till musiken så att den får en egen twist. När handen sveper över toppen av systemet kan rörelsekontroll-funktionen även användas för att få tillgång till en mängd olika ljudeffekter. TAIKO kan också göra systemet till ett spel där du tävlar med dina vänner om att slå i takt med rytmen för att uppnå högst poäng.

Du kan även certifiera dig som bäst på fest genom ”Party King”-funktionen som används i sociala medier genom ”Fiestable”-appen. Ju mer du festar, ju högre ranking får du. Prestationerna kan även låsa upp fler ljudeffekter.

Med Wireless Party Chain kan man nu trådlöst ansluta upp till 50 kompatibla enheter med varandra. Systemen klarar även att ansluta till flera telefoner samtidigt så att man enkelt kan dela på ansvaret som DJ.

MHC-V41D finns tillgänglig i april till ett cirkapris på 4 800 kr.

MHC-V71D finns tillgänglig i april till ett cirkapris på 6 900 kr

MHC-V81D finns tillgänglig i april till ett cirkapris på 7 800 kr.

[1]På V71D och V81D.

För mer information, vänligen kontakta:

Lene Agaard, PR Communications Manager Sony Electronics Nordic lene.aagaard@eu.sony.com

Mobil: +45 43 55 72 92

Bifogade filer

PDF-dokument