Följ Sony Sverige

Sony utökar sitt sortiment av true wireless hörlurar med WF-SP800N

Pressmeddelande   •   Maj 07, 2020 06:00 CEST

  • WF-SP800N ger dig en förbättrad musikupplevelse, även när du tränar, med bättre stabilitet, vatten- och dammtålighet[1] samt lång batteritid
  • WF-SP800N har digital brusreducering och Ambient Sound-läge så att du kan njuta av musiken och samtidigt höra vad som händer runtomkring dig
  • Med WF-SP800N kan du drömma dig bort i musiken tack vare en smartare lyssnarupplevelse

Sony lanserar idag WF-SP800N - de helt trådlösa hörlurarna som passar perfekt för personer med en aktiv livsstil.

Var aktiv med WF-SP800N
WF-SP800N är designade för en aktiv livsstil och tack vare IP55-klassificeringen tål de stänk, svett och damm och passar perfekt för träning. Du kan till och med skölja av dem efter ett riktigt hårt träningspass.

Den mjuka, stöttande bågen och den tredimensionella, böjda designen gör att hörlurarna sitter säkert och bekvämt i örat. Oavsett om du försöker hinna ifatt bussen eller springer intervaller på löpbandet sitter de stabilt i örat.

Det kompakta laddningsfodralet skyddar inte bara dina WF-SP800N, utan gör det också möjligt att ladda dem när du är på språng. Fodralet ger dig ytterligare en full laddning, vilket ger dig totalt upp till 18 timmars musikuppspelning med brusreduceringen påslagen och upp till 26 timmar utan[2]. Om du har bråttom ger 10 minuters snabbladdning dig upp till 60 minuter musikuppspelning. Tack vare Bluetooth-teknik från de prisbelönta, helt trådlösa hörlurarna WF-1000XM3 i kombination med en optimerad antennkonstruktion garanterar hörlurarna en stabil anslutning och en fantastisk lyssnarupplevelse.


Fokusera på musiken
WF-SP800N
är utrustad med den senaste brusreduceringstekniken för att stänga ute störande ljud både på gatan eller på gymmet, så att du kan fokusera helt på musiken.
Hörlurarna ger ett kraftfullt ljud även vid låga basfrekvenser och EXTRA BASS-funktionen peppar dig såväl på jobbet som under träningspasset. Med den kostnadsfria “Sony | Headphones Connect”-appen kan du anpassa din ljudupplevelse efter just din smak och med equalizer-funktionen kan du ställa in ljudnivån så att den passar din musik och dina aktiviteter. Möjligheterna är oändliga oavsett om du vill ha en avslappnad ljudupplevelse när du pendlar till jobbet eller en motiverande bas för att effektivisera ditt träningspass.

WF-SP800N låter dig njuta av 360 Reality Audio, en uppslukande ljudupplevelse som använder objektbaserad, spatial ljudteknik. 360 Reality Audio kan upplevas via en Android-telefon eller iPhone som har en streaming-app installerad[3] och skapar en musikupplevelse som liknar känslan av en livekonsert. När WF-SP800N är ansluten till “Sony| Headphones Connect”-appen[4] kan den som lyssnar njuta av ett anpassat, uppslukande musikfält som är perfekt optimerat för varje enskild användare.

Smart lyssnande
WF-SP800N är utrustad med funktionen Ambient Sound Mode som låter dig styra ljuden du vill släppa in. Du kan också anpassa inställningarna för omgivande ljud efter dina önskemål via “Sony | Headphones Connect”-appen från nivå 0 till nivå 20.

WF-SP800N har även funktionen Advanced Adaptive Sound Control som automatiskt känner av vad du gör och vart du är[5] och anpassar ljudinställningarna därefter. Du kan även anpassa inställningarna via “Sony | Headphones Connect”-appen. Tillåt exempelvis omgivande ljud när du springer utomhus, minska oönskat ljud när du är på kontoret eller öka basen på gymmet.

Styr musiken snabbt och enkelt
Tekniken med Smart Control gör det möjligt att spela, pausa, byta låtar och justera volymen[6]genom att placera fingret över den högra hörsnäckan. Sänk musiken för att höra ljudet runtomkring dig genom att placera fingret på den vänstra hörsnäckan. Quick attention-funktionen sänker volymen helt och släpper in det omgivande ljudet. På så sätt kan du föra ett samtal med någon utan att plocka ut hörsnäckorna.

Hantera din vardag smartare med Google Assistant och Amazon Alexa[7]. Njut av underhållning, få information och notiser, ta kontakt med dina nära och kära, lyssna på musik och ställ in påminnelser med mera.

Tack vare automatisk bärdetektering känner hörlurarna av när du tar ut hörsnäckorna och musiken pausas. När du sätter tillbaka dem igen återupptas musiken automatiskt.

Välj din egen lyssningsstil under ett handsfree-samtal eller när du lyssnar på musik. Njut av musiken medan du pratar, antingen med båda hörlurarna i eller endast en även när den andra är på laddning.

WF-SP800N kommer i färgerna svart, vit och blå med ett rekommenderat pris på ungefär 200 Euro och finns tillgängliga från juli 2020.

[1]Fodralet är inte vatten/dammtåligt

[2]En full laddning i fodralet. Upp till nio timmar med öronsnäckor + upp till nio timmar med laddningsfodral, totalt 18 timmar vid användning av brusreducering och BLUETOOTH-anslutning.

[3]För ytterligare information om 360 Reality Audio, besök: https://www.sony.net/360RA/

[4] Sony | Headphones Connect-appen behöver laddas ner från App Store till iPhone och från Google Play till Android-telefoner.App, nätverkstjänster, innehåll, operativsystem och programvara för denna app kan vara föremål för enskilda villkor och kan komma att ändras, avbrytas eller upphöra när som helst och kan kräva avgifter, registrering och kreditkortsinformation. Kräver att produkten är ansluten till trådlöst nätverk.

[5] Plats skickas inte till servern eftersom platsinlärning fungerar offline.

[6]Inställningarna måste anpassas i Sony | Headphones Connect-appen. Appen tillåter dig att ställa in olika alternativ.

[7]Google är ett varumärke som tillhör Google LLC. Amazon Alexa och alla relaterade logotyper är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess dotterbolag. Google Assistant och Alexa är tillgängliga på utvalda språk och länder/regioner. Installera Sony | Headphones Connect-appen för att justera inställningarna. 

Om Sony Corporation

Sony Corporation är ett kreativt underhållningsföretag på en solid grund av teknik. Från spel och nätverkstjänster till musik, bild, elektronik, halvledare och finansiella tjänster fyller Sony världen med känslor genom kreativitet och teknik. För mer information, besök http://www.sony.net/