Följ Sony Sverige

Sony lanserar nya WH-H910N h.ear hörlurar och NW-A105 Walkman

Pressmeddelande   •   Sep 05, 2019 13:15 CEST

Sony lanserar idag nya WH-H910N h.ear hörlurar och matchande NW-A105 Walkman. Hörlurarna kommer i fem nya färgkombinationer och med högkvalitativt ljud.

Överlägset ljud

WH-H910N stänger effektivt ute omgivande brus så att du helt och hållet kan fokusera på musiken. Tack vare Dual Noise Sensor-tekniken fångas omgivande ljud upp mer effektivt och förbättrar ljudupplevelsen. Med Adaptive Sound Control anpassas ljudinställningarna automatiskt beroende på omgivningen. Tack vare Quick Attention mode kan du genom att hålla handen över ena öronkåpan tillfälligt sänka volymen och släppa in omgivande ljud. Hörlurarna sitter bekvämt med en säker passform tack vare den lätta designen av öronkåporna och bågen. Anslut hörlurarna WH-H910N med NW-A105 Walkman för en högkvalitativ ljudupplevelse med brusreducering.

NW-A105 Walkman är kompatibel med Hi-Res audio, DSD (11.2MHz/ PCM conversion) och PCM (384kHz/32bit)[1] med stöd av S-Master HX. DSEE HX skalar upp ljudet till så nära högupplöst kvalitet som möjligt, även för strömmad musik[2]. NW-A105 Walkman stöder även högupplöst, trådlöst ljud via LDAC, som nu passar både trådlös och kabelanslutning i högupplöst kvalitet.

NW-A105 Walkman har en aluminiumram och samma högkvalitativa ljuddelar såsom lödpunkter, filmkondensatorer och fin ljudresistor som återfinns i ZX-serien och NW-WM1Z. NW-A105 Walkman har stöd för Android[3] och med WiFi-uppkoppling har du tillgång till miljoner låtar från flertalet strömningstjänster. Det är även möjligt att ladda ner musik för tillfällen då det ej finns tillgång till Wi-Fi.

Design & Funktion

Hörlurarna WH-H910N har fått både en lättare och mer kompakt design. Avståndet mellan huvud och band har blivit mindre för en elegantare look. Formen på öronkåporna har också designats om, vilket maximerar kontaktytan för förbättrad komfort och stabilitet.

Hörlurarna är kompatibla med appen Sony | Headphones Connect så att du enkelt kan anpassa musiken till din stil. NW-A105 Walkman kommer med en 3,6-tums HD-skärm och USB-Type-C för enkel anslutning.

WH-H910N-hörlurarna har en imponerande batteritid på upp till 35 timmar och med Quick Charge-funktionen ges 2,5 timmars batteritid med en snabb 10-minutersladdning. NW-A105 Walkman har en batteritid på upp till 26 timmar[4].

WH-H910N kommer med ett rekommenderat pris på 3.100 och kommer att finnas tillgänglig från december 2019.

NW-A105 Walkman (16GB) har ett rekommenderat pris på 3.700 och kommer att finnas tillgänglig i november 2019. 

För mer nyheter från Sony, besök http://presscentre.sony.eu/

[1] För samplingsfrekvens över 352,8 kHz kommer det vara nedkonverterad uppspelning.

[2]Kräver koppling via sladd

[3] Android är ett varumärke av Google LLC.

[4]Vid användning avoriginalversionen av Sonys musikspelarapp och MP3 128kbps uppspelning med kabelanslutning.

Om Sony Corporation

Sony Corporation är ett kreativt underhållningsföretag på en solid grund av teknik. Från spel och nätverkstjänster till musik, bild, elektronik, halvledare och finansiella tjänster fyller Sony världen med känslor genom kreativitet och teknik. För mer information, besök http://www.sony.net/