Följ Sony Sverige

Sony lanserar nya WH-1000XM4 Silent White i begränsad upplaga

Pressmeddelande   •   Apr 20, 2021 17:10 CEST

  • Designad i nya färgen Silent White för att gestalta lugnet och tystnaden som brusreduceringen ger
  • WH-1000XM4 Silent White har samma egenskaper som kritikerrosade WH-1000XM4
  • Branschledande teknik för brusreducering[1]

Sony är glada över att presentera nya WH-1000XM4 Silent White som har samma prisbelönta och branschledande teknik[2] som kritikerrosade WH-1000XM4. Hörlurarna kommer att lanseras i begränsad upplaga och sammanfaller med Sonys 75-årsjubileum i maj 2021.

Den nya vita färgen har utvecklats för att gestalta konceptet av lugn och tystnad. WH-1000XM4 Silent White kommer att finnas tillgänglig hos utvalda nordiska återförsäljare i begränsad upplaga i juni 2021.

WH-1000XM4 Silent White har en pärlemorfärgad yta för att skapa en känsla av djup och lyx. Jämfört med standardfärgerna svart och silver så har den nya modellen ett extra lager färg som skyddar den vita kulören och gör dem mer tåliga mot fläckar. Dessutom kommer alla tillbehör i samma vita färg så att kablarna och väskan matchar hörlurarna.

Endast musik och inget annat

Med den nya designen får du allt som WH-1000XM4 har, fast i en ny färg som gör lyssningsupplevelsen ännu mer personlig.

Likt WH-1000XM4 som lanserades i fjol har WH-1000XM4 Silent White den bästa tekniken för brusreducering från Sony som reducerar höga och mellanhöga ljudfrekvenser. Detta möjliggörs av HD Noise Cancelling Processor QN1 med Dual Noise Sensor-teknik som har en ny algoritm samt ett nytt Bluetooth-ljudsystemchip som anpassar sig efter ljud, musik och akustiska egenskaper i realtid. Genom Edge-AI, DSEE Extreme reproduceras ljud som gått förlorat i den digitala kompressionen mer precist för en naturtrogen upplevelse och analyserar musik i realtid för en rikare och mer komplett lyssningsupplevelse.


Lyssningsupplevelse som är sömlös och hands-free

WH-1000XM4 Silent White har också en rad smarta tekniker för att skapa en lyssningsupplevelse som är både sömlös och hands-free. Med funktionen ”Speak-to-Chat” pausar musiken automatiskt när du börjar prata. Hörlurarna kan dessutom känna av om du har dem på dig eller inte med hjälp av en närhetssensor och två accelerationssensorer. Adaptive Sound Control är en annan smart funktion som känner av vart du är och vad du gör och anpassar inställningarna för omgivningsljud för den ideala lyssningsupplevelsen.

Bekväma att ha på sig hela dagen

Precis som de andra färgvarianterna av WH-1000XM4 så kombinerar den nya modellen sofistikerad stil och bekvämlighet med lätt vikt. Hörlurarna är särskilt utformade för de som reser ofta, med supermjuka tryckavlastande öronkuddar som med ökad kontakt jämnar ut belastningen runt örat för en bekväm och stabil passform.

Multipoint Connection finns även tillgängligt på WH-1000XM4 och möjliggör anslutning till två Bluetooth-enheter på samma gång. Dessutom är hörlurarna NFC-kompatibla och ger dig upp till 30 timmars batteritid[3] och är optimerade för Google Assistant och Amazon Alexa[4].

WH-1000XM4 Silent White kommer att finnas tillgänglig i begränsad upplaga och så länge lagret räcker hos utvalda nordiska återförsäljare från juni 2021 till ett rekommenderat cirkapris på 4.500 SEK.

För produktspecifikationer, vänligen besök: https://www.sony.se/electronic...

Följ Sony Nordic  på Instagram och Facebook för kommande information om hörlurarna.

---

[1] Från 21 april, 2020. Enligt studier från Sony Corporation, mätt med JEITA-riktlinjer. I pannbandstil av marknaden för trådlösa och brusreducerande hörlurar.

[2] Från 21 april, 2020. Enligt studier från Sony Corporation, mätt med JEITA-riktlinjer. I pannbandstil av marknaden för trådlösa och brusreducerande hörlurar.

[3] Med aktiv brusreducering. Upp till 38 timmar med brusreducering avslagen.

[4] Google är ett varumärke som ägs av Google LLC. Amazon Alexa och alla relaterade logotyper ägs av Amazon.com, Inc. eller deras dotterbolag. Google Assistant och Alexa är tillgängligt på utvalda språk och länder/regioner.

Om Sony Corporation

Sony Corporation ansvarar för verksamheten Electronics Products & Solutions (EP&S) inom Sony Group. Med visionen om ”att fortsätta leverera Kando (känslor) och Anshin (fridfullhet) till människor och samhällen över hela världen genom strävan efter teknik och nya utmaningar” kommer Sony skapa produkter och tjänster inom hemunderhållning & ljud, bild och mobil. För mer information, besök: http://www.sony.net/