Följ Sony Sverige

Sony lanserar nya soundbars HT-G700 och HT-S20R

Pressmeddelande   •   Maj 13, 2020 08:39 CEST

  • Dina favoritserier och filmer blir mer levande med det uppslukande surroundljudet från Sonys nya 3.1-kanaliga HT-G700 soundbar, med Dolby Atmos och en ny centralt placerad högtalare för tydligare dialoger
  • Njut av kraftfullt 5.1-kanaligt surroundljud i snygg design med HT-S20R

Sony lanserar idag två nya soundbars HT-G700 och HT-S20R. De nya modellerna är perfekta för att njuta av TV och film med kraftfullt och uppslukande ljud i hemmamiljö.

Surroundljud i biokvalitet med tydlig dialog

HT-G700 är en 3.1-kanalig Dolby Atmos och DTS:X soundbar som ger kraftfullt surroundljud med tydliga dialoger så att du kan förlora dig själv helt i dina film- och tv-programsfavoriter.

Hör ljud från alla håll med upp till 7.1.2-kanaligt surroundljud. HT-G700 har Sonys Vertical Surround Engine vilket gör att de tre främre högtalarna kombinerat med Sonys signalprocessor, möjliggör ljudplaceringar som kan omfamna dig både vertikalt och horisontellt. Signalbehandlingen har även förbättrats för att kunna leverera surroundljud till en större rum[1]. Genom att välja Immersive AE (Audio Enhancement) kan HT-G700 skala upp vanligt stereoljud upp till 7.1.2-kanaligt surroundljud så att alla TV-shower och filmer får surroundljudbehandling.

HT-G700 har dessutom en centralt placerad högtalare som gör att röster hörs klart och tydligt, oavsett och det är en snabb dialog i din favoritserie eller viskande röster i en Hollywoodfilm. Den är också perfekt för musik och skapar en detaljrik lyssnarupplevelse. HT-G700 har även den finjusterade funktionen S-Force PRO som lyfter upp ljud för att passa större tv:s (över 55 tum) så att du helt kan förlora dig själv i filmens värld.

Välj inställningarna så att de passar just dig

Beroende på vad du lyssnar på kan du ställa in vilka ljudinställningar som passar bäst direkt med en knapp på fjärrkontrollen. Det gör att du både kan fördjupa dig i filmer med bioläget och höra alla detaljer i dina favoritlåtar med musikläget. Det finns dessutom ett röstläge som gör tal och dialog tydligare samt ett nattläge som optimerar ljudet så att du kan höra tydligt även vid lägre volym.

Med HT-G700 ingår en kraftfull, trådlös subwoofer som ger en djupare och rikare bas. Installationen till tv:n är snabb och enkel med koppling via Bluetooth eller HDMI eARC/ARC.

HT-S20R är en prisvärd och kraftfull 5.1-kanalig soundbar. Med en slimmad design ger den 400W med två bakre högtalare och en subwoofer. HT-S20R ärenkel att koppla till din tv med HDMI, optisk eller analog ingång. Du kan även njuta av musik via Bluetooth eller USB.

HT-G700 kommer att finnas tillgänglig från maj 2020 för ett rekommenderat pris på 4.600 kr.

HT-S20R kommer att finnas tillgänglig från maj 2020 för ett rekommenderat pris på 2.800 kr.

För mer detaljer och produktspecifikationer, besök: https://www.sony.se/electronics/hemma-bio/t/sound-bars

[1]Jämfört med HT-XF9000

Om Sony Corporation

Sony Corporation är ett kreativt underhållningsföretag på en solid grund av teknik. Från spel och nätverkstjänster till musik, bild, elektronik, halvledare och finansiella tjänster fyller Sony världen med känslor genom kreativitet och teknik. För mer information, besök http://www.sony.net/