Följ Sony Sverige

Sony lanserar nya hörlurarna WI-1000XM2

Pressmeddelande   •   Sep 05, 2019 13:15 CEST

  • Stäng ute omgivande med Sonys nya hörlurar WI-1000XM2 med branschledande brusreducering[1]
  • Njut av en ny nivå av tystnad med WI-1000XM2 tack vare den nyutvecklade brusreducerande processorn HD QN1
  • Upplev överlägsen ljudkvalitet och komfort med nästa generations nackbygel i 1000X-familjen
  • Smartare lyssning för att anpassa din ljudupplevelse

Idag introducerar Sony hörlurarna WI-1000XM2 med industriledande brusreducering samt överlägsen ljudkvalitet, förpackat i en väldesignad nackbygel.

Nästa nivå av tystnad

Njut av din favoritmusik med WI-1000XM2 som på ett smart sätt fångar upp och stänger ute omgivande ljud. Den stabila passformen med en vinklad hörlursdesign hindrar omgivande ljud att nå örat, medan Dual Noise Sensor-tekniken fångar upp omgivande ljud som sedan stängs ute av den brusreducerande processorn HD QN1, vilket ger en förbättrad brusreducering

Även flygplansbuller kan effektivt reduceras med funktionen Atmospheric Pressure Optimising som anpassar brusreduceringen till höga höjder och gör det möjligt att ostört njuta av musik under resan.

Premiumljud

Trots sin kompakta storlek innehåller hörsnäckorna ett HD Hybrid Driver System med 9 mm dynamisk  och Balanced Armature drivhjul. Detta skapar fantastiska, breda frekvenser genom att återge ett klart ljud, från djup bas till höga toner. Den inbyggda brusreducerande processorn HD QN1 har en 32-bitars signalprocessor, högkvalitativ digital till analog-konvertering och en hörlursförstärkare. Detta säkerställer ett högt signal-brusförhållande med en låg distorsionsnivå för en överlägsen musikkvalitet. Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) förbättrar digitalt komprimerade musikfiler alt inklusive MP3-format, vilket ger dig en kvalitetsnivå närmare kvaliteten av Hi-Res-ljud (High-Resolution Audio).

Lyssna bekvämt

WI-1000XM2 har utrustats med förbättrad komfort med en nackbygel i silikon för flexibel användning och lättare vikt. Tack vare den vinklade designen sitter hörlurarna stabilt i örat så att du kan lyssna bekvämt hela dagen.

Revolutionera din lyssningsupplevelse

WI-1000XM2 har en batteritid på upp till 10 timmar och går att snabbladda i 10 minuter som ger 80 minuters speltid. Hörlurarna styrs enkelt med kontrollenheten som även har en inbyggd mikrofon för tydligare handsfree-samtal. För att undvika sladdtrassel fästs de magnetiska hörlurarna ihop när du tar ut dem ur öronen. Förvara hörlurarna i det kompakta fodralet av premiummaterial där du får plats med ljudkabel, USB-kabel och adapter för flygresan.

WI-1000XM2 har även funktionen Adaptive Sound Control som automatiskt anpassar ljudinställningarna beroende på aktivitetstyp. Hörlurarna är även kompatibla med appen Sony | Headphones Connect så att du kan justera dina musikinställningar efter genre och smak.

WI-1000XM2 kommer att ha ett cirkaprispris på 3.400 SEK och kommer finnas tillgänglig från januari 2020.

För mer nyheter från Sony, se http://presscentre.sony.eu/

[1] Från 5 september 2019. Enligt forskning från Sony Corporation, mätt med hjälp av JEITA-kompatibla riktlinjer för marknaden av trådlösa brusreducerande hörlurar i nackbygelstil.

Om Sony Corporation

Sony Corporation är ett kreativt underhållningsföretag på en solid grund av teknik. Från spel och nätverkstjänster till musik, bild, elektronik, halvledare och finansiella tjänster fyller Sony världen med känslor genom kreativitet och teknik. För mer information, besök http://www.sony.net/