Följ Sony Sverige

​Sony lanserar kraftfull mobil projektor i fickformat

Pressmeddelande   •   Mar 15, 2018 00:00 CET

Sony presenterar den portabla projektorn MP-CD1, utformad så att den ryms perfekt i handen och har kapacitet att projiciera innehåll på upp till 120 tum från ett avstånd på cirka 3.5 meter. Den här mångsidiga projektorn, som väger bara 280 gram, kan på ett ögonblick omvandla vilken yta som helst till en storbildsskärm och arbetar i stort sett ljudlöst, vilket gör den till en perfekt lösning att ta med till företagspresentationer, utomhusevents eller filmkvällar.

Projektorns livfulla display använder sig av DLP® IntelliBright™ teknik[i] och avancerade algoritmer för framtagning av bild, som förstärker ljusstyrkan utan att kompromissa på batteritiden.

Projektorns unika design minimerar överhettning, samtidigt som den fortfarande levererar hög ljusstyrka, vilket har uppmärksammats då den utmärkts med iF Design Award. Med en ANSI 105 lumen-klassificering och ett inbyggt 5 000 mAh-batteri kan användare projiciera tydliga och ljusa bilder i upp till två timmars. Användningstiden kan utökas genom en enkel laddning via en standard USB-C port, samtidigt som enheten används. Projektorn kan enkelt laddas ifrån en Power Bank.

MP-CD1 finns tillgänglig från april till ett cirkapris på 4 200 kr.

Bifogade filer

PDF-dokument