Följ Sony Sverige

Sony lanserar BRAVIA Z-serien – ultimat 4K HDR TV

Pressmeddelande   •   Jul 20, 2016 20:02 CEST

Flaggskepp med nästa generations displayteknik

Sony avslöjar nu ZD9-serien med nästa generations displayteknik och förmågan att reproducera djupare svärta och ljusare färger. Den nya flaggskeppsserien tar över taktpinnen i Sonys nuvarande produktlinje av premium 4K HDR TV-skärmar, som inkluderar XD93 och XD940. Med nya Z-serien 4K HDR (High Dynamic Range) avancerar Sony till nya nivåer inom kontrast- och detaljrikedom, med mer realistiska färger som bättre återger originalmaterial från innehållsproducenter. Nya ZD9-serien har en nyutvecklad 4K-bildprocessor (4K HDR Processor X1™ Extreme) samt en unik bakbelyst teknik (Backlight Master Drive™) för att uppnå högre kontrast och träffsäkrare färguttryck.

Tillgänglighet
Nya Z-serien kommer att finnas tillgänglig i storlekarna 65-, 75- och 100 tum med start under 2016. ZD9, 65 tum kommer att säljas för ett rekommenderat cirkapris på 50 000 SEK. För mer information, vänligen se fullständigt pressmeddelande nedan.

För mer information, vänligen kontakta:
Lene Aagaard, PR Communications Manager, Sony Electronics Nordic, +45 43 55 7292 / lene.aagaard@eu.sony.com

Steffen Rye Holst, Nordic Jr. Product Manager TV, Sony Electronics Nordic, SteffenRye.Holst@eu.sony.com

Maziyar Khirollahi, Nordic Product Specialist/Trainer V&S and TV, Sony Electronics Nordic, Mazi.k@eu.sony.com

Sony är en världsledande producent inom ljud, video, spel, kommunikations- och informationsteknologiska produkter för både konsument och professionella marknader. Med sin musik-, bild-, datorunderhållning- och online-verksamhet har Sony en unik position som det ledande elektronik- och underhållningsföretaget i världen. Sony hade en omsättning på cirka 72 miljoner dollar för räkenskapsåret som slutade den 31 mars 2016. För mer information, vänligen besök http://www.sony.net