Följ Sony Sverige

Sony lanserar AV-förstärkare för bilen med större skärm och uppdaterad smartphoneanslutning

Pressmeddelande   •   Aug 30, 2018 13:15 CEST

Sony lanserar nu AV-förstärkare XAV-AX3005DB, utrustad med en 6,95 tums pekskärm. XAV-AX3005DB är det senaste tillskottet i Sonys satsning på In-Car Audio och ger dig allt du behöver för en stressfri körupplevelse.

XAV-AX3005DB stöder både Apple CarPlay och Android Auto och underlättar navigering, kommunikation samt musikspelning. Med en inbyggd DAB/DAB+-standard kan du också vara säker på att inte missa några radiosändningar.

Sony lanserar dessutom AV-förstärkare XAV-AX1000 med 6,2 tums pekskärm och stöd för Apple CarPlay, samt funktioner såsom EXTRA BASS och DSO.

XAV-AX3005DB kommer att finnas tillgänglig från september 2018 i Europa.
För produktspecifikation, besök Sony.se

XAV-AX1000 kommer att finnas tillgänglig från september 2018 i Europa.

Om Sony Corporation

Sony Corporation är en ledande tillverkare av ljud-, video-, bild-, spel-, kommunikations-, och IT-produkter för konsumenter och professionella användare. Med verksamhet inom såväl musik och bild som interaktiv underhållning har Sony unika möjligheter att vara det ledande företaget inom teknik och underhållning i världen. Sonys totala försäljning under räkenskapsåret som avslutades 31 mars 2018, uppgick till cirka 77 miljarder dollar. Sonys globala webbplats: www.sony.net