Följ Sony Sverige

Sommarens nyheter från Sony nu ute i butik

Pressmeddelande   •   Maj 16, 2019 14:45 CEST

Sommaren är snart här och Sony vill därför tipsa om de bästa prylarna inför semestern, oavsett om du njuter av den hemifrån eller är på resande fot.

Mindre, bärbar högtalare -SRS-XB32, XB22, XB12

Förhöj festkänslan

Med de bärbara högtalarna SRS-XB12, SRS-XB22 och SRS-XB32 kan du lyssna till fantastiskt ljud och samtidigt dansa till blinkande lampor. Med LIVE SOUND-funktionen kan du njuta av en tredimensionell musikupplevelse som skapar festivalstämning oavsett vart du befinner dig.

Samtliga högtalare har lång batteritid, så att festen kan fortsätta ända fram till morgonen. XB32 har upp till 24 timmars batteritid och kan dessutom ladda din mobiltelefon. XB22 och XB12 har 12 timmars respektive 16 timmars batteritid. Alla tre modeller är vattentäta och dammsäkra och XB22 och XB32 är dessutom stötsäkra, vilket tillåter dig att festa i de flesta miljöer.

Pris och tillgänglighet:

SRS-XB12 kommer att finnas i butik i slutet av maj för ett cirkapris på 650 SEK.

SRS-XB22 kommer att finnas i butik i slutet av maj för ett cirkapris på 1.250 SEK. (Finns i färgerna röd, blå, grön, svart och grå)

SRS-XB32 kommer att finnas i butik i slutet av maj för ett cirkapris på 1.750 SEK. (Finns i färgerna röd, blå, grön, svart och grå)

Högtalaren för årets sommar- och studentfester - GTK-XB72

Gör sommaren oförglömlig

En djup och kraftfull bas i kombination med pulserande LED-lampor tar GTK-XB72 festen till en helt ny nivå. Högtalaren har upp till 24 timmars batteritid med en portabel kompakt design och handtag som gör att du kan ta med dig festen överallt. Ljud- och ljudeffekterna gör festen ännu roligare och via Fiestable-appen styr du funktioner såsom rörelsestyrning och interaktiva partyeffekter. Anslut din smartphone eller USB-enhet för att spela din favoritlista och styr din musik direkt via appen Sony Music Center. Mobilen laddas samtidigt som festen pågår.

Pris och tillgänglighet:

GTK-XB72 finns redan ute i butik för ett cirkapris på 4.000 SEK.

Prisvinnande hörlurar för resan - WH-1000XM3

Upplev en helt ny nivå av tystnad

WH-1000XM3 har blivit hyllad för sin fantastiska brusreducering och är det perfekta resesällskapet för både korta och långa reser. WH-1000XM3 anpassar inställningarna efter din aktivitet oavsett om du går, står eller är på resande fot. Hörlurarna är även perfekta under flygning, då den inbyggda funktionen Atmospheric Optimizing anpassar brusreduceringen efter den höjd du befinner dig på.

På WH-1000XM3 fungerar högra sidan som en pekskärm där du kan svepa upp och ner för ljudjustering, byta låt samt svara på telefonsamtal. WH-1000XM3 har hela 30 timmars batteritid med brusreducering, Bluetooth och även förbättrad Quick Charge-funktion som ger fem timmars trådlös uppspelning med endast tio minuters laddning.

Pris och tillgänglighet:

WH-1000XM3 finns redan ute i butik för ett cirkapris på 4.000 SEK.

Ny designhögtalare -LSPX-S2 Glass Sound Speaker

Bra ljud med mysigt ljus

LSPX-S2 Glass Sound Speaker är både en lampa och en högtalare, som ger ett kristallklart ljud utan att du behöver kompromissa med din inredningsstil. Högtalaren är Wi-Fi och BLUETOOTH-kompatibel med åtta timmars batteritid. Ljuset kan ställas in på ett av de 32 olika nivåerna eller verka som ett stearinljus med ett fladdrande sken som skapar romantisk stämning. Spotify kan streamas direkt till högtalaren och med Push & Play-funktionen kan du starta den senast spelade låten med ett enkelt knapptryck.

Pris och tillgänglighet:

LSPX-S2 kommer att finnas i butik i slutet av maj för ett cirkapris på 6.200 SEK.

Trådlös högtalare till sommarens festivaler - GTK-PG10

Fest ute eller inne – du bestämmer!

GTK-PG10 är den perfekta högtalaren för sommarens festivaler med en dropptät toppanel och inbyggda kopphållare. Den är perfekt för utomhusbruk, oavsett om det är en picknick, camping, trädgårdsfest eller festival. GTK-PG10 levererar bra och kraftfullt ljud och med det inbyggda uppladdningsbara batteriet kan du festa i upp till 13 timmar utan att behöva oroa dig för brist på eluttag.

Pris och tillgänglighet:

GTK-PG10 finns redan ute i butik för ett cirkapris på 3.300 SEK.

Modern skivspelare - PS-LX310BT Turntable med Bluetooth

Upplev den klassiska vinylupplevelsen – helt trådlöst

Skivspelaren kombinerar autentisk vinyl-ljudkvalitet med möjligheten att kunna koppla såväl trådbundna som trådlösa enheter. När du trycker på play spelas musiken automatiskt upp från den senast parkopplade enheten.

Skivspelaren har en minimalistisk och elegant design av hög kvalitet, vilket garanterar en stabil och balanserad ljudupplevelse. Den aluminiumstöpta plattan skapar en utmärkt ljudbalans och den nyutvecklade tonarmen ökar ljudstabiliteten.

Pris och tillgänglighet:

PS-LX310BTfinns redan ute i butik för ett cirkapris på 2.800 SEK.

Kraftfullt ljud från alla håll - HT-X8500 Dolby Atmos soundbar med indbyggd subwoofer

Upplev tredimensionellt bioljud med surround i ditt vardagsrum

HT-X8500 är en 2.1-kanals soundbar med inbyggd subwoofer i en elegant och minimalistisk design.

Soundbaren kan anslutas via Bluetooth så att uttrycket blir enkelt och stilrent utan en massa kablar. HT-X8500 har Dolby Atmos som förvandlar ditt vardagsrum till en hemmabiograf med kraftigt, tredimensionellt och omslutande ljud som strömmar från alla vinklar, både över och omkring dig.

Pris och tillgänglighet:

HT-X8500 finns redan ute i butik för ett cirkapris på 3.900 SEK.

Om Sony Corporation

Sony Corporation är en ledande tillverkare av ljud-, video-, bild-, spel-, kommunikations-, och IT-produkter för konsumenter och professionella användare. Med verksamhet inom såväl musik och bild som interaktiv underhållning har Sony unika möjligheter att vara det ledande företaget inom teknik och underhållning i världen. Sonys totala försäljning under räkenskapsåret som avslutades 31 mars 2018, uppgick till cirka 77 miljarder dollar. Sonys globala webbplats: www.sony.net