Följ Sony Sverige

Nytt uppslukande bioljud från Sony

Pressmeddelande   •   Mar 18, 2015 18:00 CET

Stilrena och slimmade ljudlimpor och kraftfull ljudplatta

  • HT-CT780 och HT-CT380 ljudlimpor med trådlös One touch-streaming
  • HT-XT100 ljudplatta med trådlös One touch-streaming

Sonys senaste nyheter inom hemunderhållning gör ingen besviken. Med ett kraftfullt flerkanaligt ljud och en stilren design ger Sonys nya ljudplatta och ljudlimpor hemmabiosystemet en rejäl skjuts. 

Tack vare surroundtekniken S-Force Pro Front Surround blir dialog, ljudeffekter och musik fantastisk var du än sitter i rummet. Tvåvägshögtalarna ger diskanten extra elegans medan den medföljande subwoofern ger en imponerande tung bas.

HT-CT780
HT-CT780 är en elegant och diskret ljudlimpa med ett fängslande 2.1-kanaligt ljud i widescreen-format. Med en fantastisk total uteffekt på 330 W har HT-CT780 tillräckligt med kraft för att matcha dagens storbilds-tv med skärmstorlek från 46 tum och uppåt.

One touch-funktionen med NFC och Bluetooth® ger direkt tillgång till musik som finns lagrad på en smartphone eller surfplatta. Mobilen ansluts enkelt när mobilen rör vid ljudlimpan. HT-CT780 kan sedan smidigt kontrolleras med smartphone eller surfplatta via Sonys SongPal-app.

Tre HDMI-ingångar ger ytterligare utrymme för olika HD-källor då tv:n bara kräver en HDMI-anslutning. De hängivna kommer att uppskatta stödet för det breda utbudet av kodekar för högupplöst ljud. Medan signalsändning med HDCP 2.2 ger full kompatibilitet för 4K-streaming.

HT-CT380/HT-CT381
Den slimmade och eleganta HT-CT380 är idealisk för tv-apparater upp till 46 tum. HT-CT380 monteras med fördel på en vägg eller hylla. Den stilrena ljudlimpan med kraftfullt 2.1-kanaligt surroundljud på 300 W säkerställer tillsammans med S-Force Pro Font Surround en fängslande upplevelse. Den kompakta, trådlösa subwoofern kan dessutom placeras på valfri plats och ger en tillfredsställande bas.

Precis som med CT780 ingår One touch-funktionen med NFC och Bluetooth®. HT-CT381 finns även tillgänglig i en stilren silverfinish.

HT-XT100
Ljudplattan HT-XT100 placeras under tv:n. Med kraftfullt 2.1-kanaligt ljud på 80 W adderar den det lilla extra till filmer och tv-program med en välkontrollerad bas från den integrerade subwoofern.

Tryck på “Röst-knappen” för att göra det otydliga ljudet på tv:n kristallklart. Tack vare NFC-funktionen och Bluetooth® kan användaren enkelt streama musik från sin smartphone. Favoritlåtarna kan även spelas direkt från ett USB-minne som smidigt ansluts till enheten.

I Sonys hemmabiosystem ingår även ljudlimporna HT-CT180 och HT-CT80 samt ljudplattan HT-XT100. Alla erbjuder överlägsen ljudkvalitet och användarvänlighet med Bluetooth® och NFC-anslutning.

Tillgänglighet och prisinformation
Ljudplattan och de senaste ljudlimporna från Sony finns tillgängliga för försäljning från och med våren 2015.

HT-CT7804 000 SEK
HT-CT3803 300 SEK
HT-CT3813 300 SEK
HT-XT1002 500 SEK

Högupplösta bilder:
www.sonynordicimages.net

Genom att erbjuda en integrerad underhållningsupplevelse med sina elektronikprodukter, mobiltelefoner, musik, filmer, spel och Sony Entertainment Network har Sony en unik position på marknaden och är en ledande tillverkare av konsumentprodukter. Sony är kända för sina audiovisuella produkter för både konsument- och proffsmarknaden, såsom, tv:n BRAVIA™ LCD High Definition (HD), kompaktkameran Cyber-shot™, videokameran Handycam®, “α” (Alpha) DSLR-kameran, XperiaTM Tablet och mp3-spelaren Walkman®, och professionell utrustning för HD-inspelning.

För mer information om Sony Europe, besök http://www.sony-europe.com eller www.sony.net för Sony Corporation.

Sony, WALKMAN, Cyber-shot, Handycam, BRAVIA och Xperia är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Sony Corporation. Övriga varumärken eller registrerade varumärken tillhör respektive ägare.

Bifogade filer

PDF-dokument