Följ Sony Sverige

Nya hörlurarna MDR-1AM2 levererar kompromisslöst Hi-Res-ljud

Pressmeddelande   •   Jan 09, 2018 02:00 CET

  • Hi-Res Audio-kompatibel för att reproducera musik precis som artisten avsett
  • Nyutvecklad 40mm drivenhet och Fibonacci-mönstrade halster från Sony Z1R’s teknik vilket erbjuder en oöverträffad lyssningsupplevelse
  • Bekväma och lätta öronkuddar för längre användning

Sonys hyllade hörlurar MDR-1A får nu en uppföljare. MDR-1AM2 är utrustade med en rad nya och förbättrade funktioner för de som inte vill kompromissa, då Sony har tagit ljudkvalitén ytterligare en nivå för att ta premiummarknaden med storm.

Nya MDR-1AM2 är kompatibla med uppspelningsfrekvenser på upp till 100kHz och kan stoltsera med en nyutvecklad 40mm HD-drivenhet som ger lyssnaren möjligheten att njuta av ljud i full bandbredd. Aluminiumbelagda flytande kristallpolymermembran framhäver detaljerna med perfekt reproduktion. MDR-1AM2 tillhandahåller även Fibonacci-mönstrade halster som stödjer ultrahöga frekvenser samt en silverbelagd OFC (oxygen-free copper) som leder till färre sändningsstörningar. Användaren har även fördelen att välja mellan en 4.4mm balanserad anslutning och en standard 3.5mm anslutning.

De nya hörlurarna är lättare än föregångaren MDR-1A. Tillsammans med den utvecklade komforten kan nu lyssnaren använda dem under längre perioder. Materialet i öronkuddarna är i lyxigt syntetiskt läder, tillverkade i polyuretanskum med låg motståndskraft.

Hörlurarna levereras med två uppsättningar kablar, en standard 3,5mm samt med en 4,4mm balanserad kabel. Vill man lyfta kvaliteten till ytterligare en nivå så lanserar nu Sony även MUC-S12SB1, en balanserad Kimber Kable® som passar MDR1AM2 perfekt.

MDR-1AM2 kommer att finnas tillgänglig från april 2018 med ett cirkapris på 2 400 kr.

MUC-S12SB1 SonyKimber Kable® kommer att finnas tillgänglig under våren 2018 med ett cirkapris på 200 EUR

För mer information, vänligen kontakta:

Lene Agaard, PR Communications Manager Sony Electronics Nordic lene.aagaard@eu.sony.com

Mobil: +45 43 55 72 92

Bifogade filer

PDF-dokument