Följ Sony Sverige

Njut av kraftfullt surroundljud med nya HT-S40R från Sony

Pressmeddelande   •   Mar 17, 2021 09:00 CET

  • Fångas av din favoritfilm med riktigt surroundljud
  • Upplev en trådlös design som ger bioljud utan komplexitet
  • Det är inte bara filmer som låter otroligt, HT-S40R är även skapad för musik

Sony har presenterat HT-S40R, ett nytt kraftfullt ljudsystem perfekt för att återskapa riktigt bioljud som passar ditt hem. HT-S40R har 600W kraftfullt 5.1-kanaligt surroundljud med bakre högtalare som ger liv till alla filmer.

Imponerande ljud

För en häftig ljudupplevelse ger kombinationen av en soundbar, subwoofer och trådlösa bakre högtalare ett dynamiskt ljud som fyller hela rummet.

HT-S40R kommer med en total uteffekt på 600W, 5.1-kanaligt äkta surroundljud och teknik från Dolby Audio. Oavsett om du strecktittar på en ny serie, eller ser om en gammal favorit, kommer du kunna höra varje liten detalj som lyfter serien eller filmen och ger det där lilla extra.

Njut av ljudet

Med den nya HT-S40R kan du skapa ditt hemmabiosystem precis som du vill utan en massa sladdar. Med en trådlös förstärkare som ger kraft till de bakre högtalarna slipper du störande sladdar och kan njuta av ett hemmabiosystem som behåller den stilrena känslan i rummet.

För ännu färre sladdar i ditt vardagsrum kan du dessutom skicka ljud till ditt hemmabiosystem trådlöst med en Sony BRAVIA-tv som stödjer trådlös tv-anslutning.

Det är inte bara film som låter otroligt, nya HT-S40R är dessutom skapad för musik. Du kan använda Bluetooth för att trådlöst strömma musik från din smartphone eller använda USB-porten för att spela ljud från en USB-enhet.

Passar in i alla vardagsrum

HT-S40R har utformats med fokus på design. Med en nätt, kompakt soundbar, diskret subwoofer och bakre högtalare är den utformad för att passa perfekt med en BRAVIA-tv och komplettera ditt vardagsrum. Dessutom kan den kompakta soundbaren och de bakre högtalarna fästas mot en vägg för att snyggt passa in i rummet. Den trådlösa förstärkaren kan placeras vart du vill, på ett bord, en hylla eller fastsatt på väggen.

Sekundsnabb installation

HT-S40R är redo att användas direkt när den packats upp. Koppla bara ihop soundbaren med subwoofern och de bakre högtalarna till den trådlösa förstärkaren med hjälp av de medföljande kablarna och sedan subwoofern till en tv[1]. Sen är det bara att luta sig tillbaks och njuta av 5.1-kanaligt äkta surroundljud. HDMI ARC, optiska och analoga ljudingångar finns tillgängliga.

Valbara ljudinställningar

Högtalarsystemet kommer med fyra olika ljudlägen: bio, musik, standard och auto så att du kan välja vad som passar i stunden. Du kan även välja natt- eller röstläge när det behövs och subwooferns volym för att finjustera din upplevelse.

HT-S40R kommer att finnas tillgänglig för ett cirkapris på 4.500 från maj 2021.

För produktspecifikationer, besök: https://www.sony.se/electronic...

För mer nyheter från Sony, besök: https://press.sony.se/

---

[1] Optisk kabel medföljer med en europeisk eller brittisk adapter. HDMI säljs separat.

Om Sony Corporation

Sony Corporation är ett kreativt underhållningsföretag på en solid grund av teknik. Från spel och nätverkstjänster till musik, bild, elektronik, bildsensorer och finansiella tjänster fyller Sony världen med känslor genom kreativitet och teknik. För mer information, besök http://www.sony.net/