Följ Sony Sverige

​Julklappstips från Sony

Pressmeddelande   •   Okt 07, 2015 17:14 CEST

Dags för årets julklappstips från Sony. Ta del av allt från hörlurar och kameror till det senaste inom högtalare och 4K.

Sätt färg på vintermörkret
I den nya hörlursserien h.ear on kombinerar Sony fantastiskt ljud och stilsäker design. Hörlurarna kommer i fem färgstarka kulörer och levererar högupplöst ljud med fyllig bas och klar diskant. Den kompakta, vikbara designen gör att de enkelt får plats i väskan eller jackfickan. Sonys h.ear on är en perfekt julklapp till alla modemedvetna musikälskare.

Cirkapris: 1 800 SEK. Läs mer om h.ear on


h.ear in när du vill stänga oljudet ute
Sonys smidiga in-ear-hörlurar – h.ear in, kombinerar högupplöst ljud med en minimalistisk och moderiktig design. Precis som h.ear on finns de tillgängliga i fem oemotståndliga färger. Dessutom har h.ear in brusreducering som minskar störande ljud från omgivningen.

Cirkapris: 1 700 SEK. Läs mer om h.ear in

Låt en Walkman bli årets julklapp - igen
Mycket har hänt sedan lanseringen av Sonys ikoniska Walkman i slutet av 70-talet. Nya Walkman A25HN spelar upp högupplöst ljud och finns i fem snygga färger. Den självklara julklappen till alla som uppskattar ett bra ljud var de än befinner sig. De medföljande in-ear-hörlurarna med brusreducering gör att användaren kan njuta av musiken ostört på tåget, planet eller när släktmiddagen blir för högljudd.

Cirkapris: 2 600 SEK. Läs mer om Walkman A25HN

Fantastiskt ljud i kompakt system
Inred med musik istället för stora högtalare. Sonys CAS-1 är ett ultrakompakt ljudsystem med imponerande stort ljud för alla kräsna musikälskare. Bluetooth, NFC och USB gör det enkelt att spela upp musik från den enhet som passar användaren bäst. 

Cirkapris: 9 000 SEK. Läs mer om CAS-1

Fyll hemmet med julmusik
Årets trend inom musik är multi-room-högtalare för hemmet. Det innebär att flera högtalare i olika rum kan kopplas samman trådlöst. Den eleganta högtalaren SRS-X77 från Sony ger inte bara bra ljud hemma utan även på resande fot. Tack vare det uppladdningsbara batteriet kan högtalaren spela julmusik oavbrutet i 10 timmar.

Cirkapris: 3 299 SEK. Läs mer om SRS-X77

För julfirande på resande fot
DSC-HX90V – det perfekta resesällskapet. 30x optisk zoom gör det enkelt att ta närbilder med knivskarp kvalitet. Och med inbyggd Wi-Fi skickas foton och videor till mobilen, surfplattan eller datorn på ett kick. Sedan är det bara att dela vidare i sociala medier. DSC-HX90V har dessutom en elektronisk sökare som ger fler möjligheter till bra bilder. Det ergonomiska greppet gör att den ligger bekvämt och säkert i handen, till exempel när den vridbara skärmen vinklats upp för att ta selfies.

Cirkapris: 4 599 SEK. Läs mer om DSC-HX90V

Fånga snöflingorna i slow-motion
Trots den nätta utsidan i aluminium erbjuder Sonys RX100 IV ett brett utbud av professionella funktioner som normalt inte finns för kameror i den här storleken. En slutartid på 1/32.000 av en sekund, 40x super slowmotion och 4K-videoinspelningar är bara några av de spännande funktionerna. Professionell kvalitet som får plats i fickan eller kuvertväskan.

Cirkapris: 11 499 SEK. Läs mer om DSC-RX100M4

Ultimata julklappen för fotoentusiasten
α7II är perfekt för den som vill ta bilder med professionell kvalitet men samtidigt ha en lätt och smidig kamera. Kameran väger hälften så mycket som liknande modeller med samma prestanda och är en av Sonys mest populära kameror som har hyllats världen över.

Cirkapris: 17 499 SEK. Läs mer om a7II

4K-video i vardagsrum
Blu-ray-spelaren S6500 är julklappen för alla filmälskare. Förutom att spela upp Blu-ray i 4K-kvalitet förbättras även tittarupplevelsen av lågupplösta filmer genom att skala upp dem i nära 4K. Skapa en genuin hemmabioupplevelse genom att kombinera S6500 med det kompakta systemet HT-RT5 som består av en ljudlimpa, trådlösa bakre högtalare och subwoofer.

Läs mer om Blu-ray  BDP-S6500. Cirkapris: 1 799 SEK.
Läs mer om HT-RT5 Cirkapris: 8 999 SEK

Världens tunnaste 4K TV
Sonys nya TV X90C är med sina 4,9 mm tunnare än en iPhone 6S. Den gör det dessutom möjligt att se favoritserierna på Netflix i Ultra HD (4K), vilket innebär att bilden är fyra gånger bättre än vanlig HD. Designen är inte bara snygg utan även funktionell. Högtalarna har placerats strategiskt för att leverera ett högkvalitativt ljud utan att påverka den slimmade designen.

Cirkapris: från 29 999 SEK. Läs mer om KD-X90C

Fånga dina äventyr i 4K-kvalitet
Fånga vinteräventyret med Sonys senaste Action Cam FDR-X1000V. Filma bergsklättringen, scooterturen eller snöbollskriget i 4K. Med hög bildhastighet (slowmotion upp till 240b/s i HD) fångas varje ögonblick i fantastisk kvalitet.

Cirkapris: 4 499 kr. Läs mer om FDR-X1000V

Sony Corporation is a leading manufacturer of audio, video, game, communications, key device and information technology products for the consumer and professional markets. With its music, pictures, computer entertainment and online businesses, Sony is uniquely positioned to be the leading electronics and entertainment company in the world. Sony recorded consolidated annual sales of approximately $68 billion for the fiscal year ended March 31, 2015. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/