Följ Sony Sverige

Heta sommarprodukter från Sony

Pressmeddelande   •   Maj 12, 2017 09:00 CEST

Med sommaren på ingång vill Sony passa på att tipsa om produkter som ser till att du får ut det mesta av semestern. Allt från trådlösa och vattentåliga högtalare för strandvistelsen till brusreducerande hörlurar för flygresan utomlands.

MDR-1000X - hörlurar med brusreduceringFantastiska hörlurar med brusreducering för dem som vill njuta av högkvalitativ musik i högljudda miljöer. MDR-1000X är därför perfekta för sommarens flyg- eller tågresor, samtidigt som du med en enkel handpåläggning över ena kåpan kan avaktivera brusreduceringen. Hörlurarna finns tillgängliga i färgerna svart och champagne.

Cirkapris: 4 200 kr

DSC-HX90V – resvänlig kamera med zoomKameran har en kompakt design som gör den enkel att ta med semestern. DSC-HX90V ger hög bildkvalitet och med sin 30x optiska zoom kan du fånga solnedgångar och bergsutsikter. Kameran har inbyggt wifi samt NFC vilket gör det enkelt att dela dina bilder och videoklipp på sociala plattformar eller med vänner och familj, oavsett var du befinner dig.

Cirkapris: 4 399 kr

MDR-XB80BS – trådlösa hörlurarInga ursäkter i sommar! Sporthörlurarna MDR-XB80BS passar perfekt för dem som vill hålla sig i form på semestern med en löprunda på stranden eller i stadsparken. Trådlösa XB80 tål svett och har ergonomiska stödbågarna som håller hörlurarna på plats under påfrestande förhållanden. Finns tillgängliga i färgerna svart, rött och blått.

Cirkapris: 1 500 kr

SRS-XB10 – trådlösa högtalare


För dem som reser lätt i sommar, men som fortfarande vill ha bra ljud när favoritmusiken ska spelas upp via mobilen, är SRS-XB10 ett måste i packningen. De vattentåliga och trådlösa högtalarna gör det enkelt att njuta av favoritspellistan på hotellrummet eller på balkongen. SRS-XB10 har 16 timmars batteritid och finns tillgänglig i sex färger; svart, rött, gult, grönt, blått och vitt.

Cirkapris: 650 kr

α6500 – den lilla kvalitetskameranKompaktkameran α6500 får plats i handflatan och ger proffsiga stillbilder och filmer. Med bra autofokus, stabilitet, inbyggd optisk bildstabilisering i fem riktningar samt pekskärmskontroll, passar kameran perfekt för entusiasten som aldrig vill missa att ta en bra bild på semestern.

Cirkapris: 17 000 kr

SRS-XB40 – trådlös partyhögtalareFör dem som vill ta med sig musiken utomhus under varma sommarkvällar är XB40 ett perfekt val. Högtalaren har en EXTRA BASS-funktion som ger fyllig och djup bas samt blinkande lampor som höjer energinivån under festen. XB40 har 24 timmars batteritid och finns tillgänglig i tre färger: svart, rött och blått.

Cirkapris: 2 600 kr

GTK-XB7 – bärbart högtalarsystemGör sommarfesterna oförglömliga med GTK-XB7 – en kraftfull hemmaljudanläggning med bluetooth-funktion. Högtalarsystemet har en EXTRA BASS-funktion som ger ett djupt och kraftfullt basljud samt stroboskop-, linje- och högtalarlampor som blinkar i takt med musiken. Högtalaren finns tillgänglig i färgerna svart, rött och blått.

Cirkapris: 3 400 kr

BRAVIA OLED A1 – för regniga sommardagar framför TV:nEn klassisk svensk sommar innebär sol, värme och bad – men också regn. Under de här dagarna är BRAVIA OLED A1 TV-apparaten som ger dig den bästa filmupplevelsen, med X1 Extreme-processor, naturliga färger, djup svärta samt enastående och oslagbar kontrast. Till skillnad från de flesta andra TV-högtalare kommer ljudet från själva skärmen, vilket får dig att omslutas av en spännande ny underhållningsupplevelse.

Cirkapris: 45 000 kr (55 tum)