Följ Sony Sverige

Hårda julklappar från Sony

Pressmeddelande   •   Nov 20, 2017 11:22 CET

Högtalare för stora och små paket

Sonys har lanserat ett flertal färgglada bärbara högtalare som passar perfekt som julklapp till musikälskaren. Bland annat XB10, XB20, XB30, XB40 och XB60.

XB40 är den kraftfulla trådlösa högtalaren med EXTRA BASS™. Med inbyggd flerfärgad belysning, högtalarlampa och blinkande stroboskop kan du både se och höra musiken. Cirkapris 2 600 kr.

Nya XB60 är den större kraftfulla hemmaljudanläggningen med över 14 timmar batteritid. Med Wireless Party Chain kan du parkoppla upp till 10 högtalare från 2017-års EXTRA BASS-serie. Cirkapris 4 000 kr.

Actionkamera för festliga filmer

X3000R är en ny actionkamera som filmar i 4K och som har både Wi-Fi och GPS inbyggt. Den tar stabila bilder med balanserad optisk SteadyShot och i snabba eller tuffa förhållanden. Actionkameran har ett ZEISS® Tessar™-objektiv och timelapseinspelning i 4K. Cirkapris (med kamerahus + Live-View-fjärrkontroll) 5 900 kr.

Hörlurar med brusreducerande teknik

WH-1000XM2 ersätter Sonys omåttligt populära hörlurar 1000X som lanserades i fjol. Den nya modellen har högkvalitativ brusreducering och innehåller fler nya funktioner med batteritid på upp till 30 timmar. Perfekta på flyg- eller tågresan. Cirkapris 4 000 kr.

WF-1000X är designade för de som älskar minimalism. De kompakta trådlösa hörlurarna är brusreducerande, sitter säkert och bekvämt i örat samtidigt som de levererar ett fantastiskt ljud. Cirkapris 2 700 kr.

WI-1000X har en design med nackrem som gör de bekväma att använda hela dagen. Hörlurarna är brusreducerande och passar perfekt för flygresor med sin atmosfäriska tryckoptimering. Cirkapris 3 300 kr.

MDR-H900N har trådlös brusreducering och en snygg design. Hörlurarna finns tillgängliga i flera färger och har funktioner som Ambient sound och Quick Attention. Cirkapris 3 500 kr.

Kameror för minnesvärda stunder

α6500 är perfekt för den fotointresserade. Med träffsäker autofokus, orubblig stabilitet och en intuitiv pekskärm som ryms perfekt i handen är α6500 ett bra val för de som inte vill missa ett enda ögonblick. Cirkapris 17 000 kr.

RX0 är en kompakt och tålig kamera i miniformat. Den är vatten- och stöttålig vilket gör det möjligt att ta bilder oavsett var du befinner dig, med hög kvalitet. Cirkapris 8 700 kr.

För mysiga filmkvällar i mörkret

BRAVIA A1 OLED är Sonys nya flaggskepps-TV som erbjuder en unik kombination av överlägsen bildkvalitet, Acoustic Surface-ljudsystem som levererar kraftfullt ljud från själva skärmen och 4K HDR-processor X1 Extreme som förbättrar färgåtergivning, kontrast och klarhet. Cirkapris 32 200 kr.

X800 är en 4K Ultra HD Bluray-spelare som skapar biokänsla hemma. HDR (High Dynamic Range) kommer närmare detaljer och i kombination med skärpan hos 4K ger HDR liv åt tidigare dolda områden med ny ljusstyrka och nya nyanser och färger. Cirkapris 4 800 kr.

MT300 är perfekt för den inredningsintresserade filmälskaren. Denna soundbar ger ljudkvalitet som på bio och har en kompakt och neutral design. Surround-tekniken S-Force PRO Front och optimal bas från en trådlös subwoofer ger ett mäktigt ljud. Subwoofern kan placeras antingen upprätt eller undanstoppad under soffan. I ”Sofa Mode” optimeras basfrekvenserna och ljudbortfall till följd av att soffkuddarna motverkas. Cirkapris 3 900 kr.

Om Sony Corporation

Sony Corporation är en ledande tillverkare av ljud, video, bild, spel, kommunikation och produkter inom informationsteknik för konsumenter och för professionella användare. Sony är, med delarna music och pictures, datorunderhållning och online-verksamheter, unikt positionerat att vara det ledande elektronik- och underhållningsföretaget i världen. Sonys totala försäljning under räkenskapsåret som avslutades i mars 2017 uppgick till uppskattningsvis 76 miljarder dollar. Sonys globala webbplats: www.sony.net

Bifogade filer

PDF-dokument