Följ Sony Sverige

Fyrverkerier i fantastiskt detaljerad 4K från Sony BRAVIA™

Pressmeddelande   •   Sep 02, 2015 16:45 CEST

I sin senaste kampanj använder Sony för första gången drönare för att fånga magnifika färgexplosioner.

  • Soundtrack skapat av den norska DJ:n och Sony Music-artisten Kygo ft. Conrad Sewell med en remix av hiten ”Firestone”
  • Den iögonfallande fyrverkerikampanjen visar den fantastiska bildkvaliteten i BRAVIA 4K Ultra HD-TV och gör att klarhet, färg och kontrast kommer till sin rätt
  • Drönare utrustade med Sony CineAlta F55 4K-kameror användes för att flyga nära fyrverkerierna och fånga bilder som aldrig tidigare visats
  • Se kampanjfilmen Sony 4K Ultra HD-TV - "Celebrate every detail"

Idag lanserar Sony sin senaste kampanj som "celebrates every detail" av den ikoniskt designade TV:n X90C BRAVIA™ 4K Ultra HD-TV. Sonys kraftfulla Processor X1 ger den bästa bildkvaliteten, oavsett vad du tittar på, och den smartaste användarupplevelse med Android TV – allt insvept i den eleganta 4.9mm tunna designen.

– Tanken var att ta en fantastisk men välbekant bild – mitt i fyrverkerierna – och visa det på ett helt nytt och oväntat sätt. Att använda drönare för att filma en del av materialet var en innovativ och annorlunda strategi som vi kände gav tittarna en helt annan upplevelse. Inga specialeffekter användes, säger regissören Ben Tricklebank som skapat kampanjen tillsammans med produktionsbolaget Soup och reklambyrån DDB Germany.

Se videon Sony 4K Ultra HD-TV – Behind the scenes - "Celebrate every detail".

Mikio Nakazawa, Head of Pan European Brand Activation, Sony Europe, tillägger:

– Sony är kända för sin historia av ikoniska kampanjer, den här gången är inte annorlunda. Vi ville skapa något där tittarna verkligen kan känna detaljerna i 4K och vara en del av upplevelsen. Jag hoppas att människor som ser kampanjen på våra Sony 4K-TV i butik själva kommer kunna se att den kraftfulla 4K Processor X1 i kombination med vår exklusiva TRILUMINOS Display™-teknologi ger mer detaljer, ökad kontrast och naturtrogna, levande färger. Soundtracket, som är nyinspelat med en ny avskalad komposition, visar att Sony 4K inte bara handlar om otrolig bildkvalitet utan även ljudkvalitet – den fängslande musiken fångar verkligen känslan i ögonblicket.

Se videon Sony 4K Ultra HD X1 processor - 'Chasing beauty’

Soundtracket till Sony 4K Ultra HD TV-kampanjen kommer från den norska DJ:n Kygo ft. Conrad Sewell och är en remix av hiten ”Firestone”.

– Jag känner mig hedrad att Sony har valt "Firestone" för sin fantastiska BRAVIA-kampanj. Jag tyckte om att arbeta med dem och musikerna som var involverade i nyinspelningen, den fick ett nytt sound som går hand i hand med det visuella, säger Kygo.

Se kampanjen på en Sony 4K Ultra HD-TV hos din närmsta återförsäljare för att verkligen uppleva det storslagna i kampanjen.

Se hela kampanjfilmen Sony 4K Ultra HD-TV – Official ad - "Celebrate every detail"

Hela sortimentet av Sony 4K Ultra HD-TV finns tillgängliga nu. För mer information om Sony 4K Ultra HD-TV, gå in på: https://www.sony.se/electronics/tv/t/tv?type=4k

Sony Corporation is a leading manufacturer of audio, video, game, communications, key device and information technology products for the consumer and professional markets. With its music, pictures, computer entertainment and online businesses, Sony is uniquely positioned to be the leading electronics and entertainment company in the world. Sony recorded consolidated annual sales of approximately $68 billion for the fiscal year ended March 31, 2015. Sony Global Web Site: http://www.sony.net/