Följ Sony Sverige

Fyra nya användarvänliga Bluetooth®-hörlurar från Sony

Pressmeddelande   •   Feb 23, 2015 08:00 CET

Trådlös frihet med högkvalitativt ljud och digital brusreducering

  • MDR-1ABT: Högkvalitativ trådlös lyssning
  • MDR-ZX770BN: Digital brusreducering och frihet med Bluetooth®
  • MDR-ZX330BT: Komfortabel vardagslyssning med Bluetooth®
  • MDR-AS600BT: Vattentålig med Bluetooth® för aktiva användare

De senaste tillskotten i Sonys hörlursserie ger ett sensationellt ljud utan krångliga sladdar.

Vårens nya hörlurar erbjuder friheten och bekvämligheten med trådlös lyssning via Bluetooth®.Håll en NFC-ansluten Walkman®, MP3-spelare eller smartphone mot hörlurarna för att enkelt skapa en trådlös anslutning. Luta dig tillbaka och njut av musik som den ska låta: med en mäktig, kontrollerad bas och detaljerad, kristallklar diskant.

MDR-1ABT
Tillsammans med den hyllade MDR-1A kommer även den lyxiga MDR-1ABT som ger ett trådlöst, högkvalitativt ljud. Det är Sonys första hörlurar i referensklass med LDAC™, en ny ljudteknologi från Sony som erbjuder högkvalitativ trådlös lyssning via Bluetooth®.

Tack vare den tre gånger så snabba dataöverföringen, (jämfört med vanlig uppkoppling via Bluetooth®) kan du effektivt streama högkvalitativt ljud trådlöst utan störningar med kompatibla enheter som NWZ-A15 Walkman® med högupplöst ljud.

Från djup bas till glasklar återgivning av mellanregistret och hög diskant. Upplev ett utökat, frekvensomfång med ljud från de 40 mm stora HD-elementen – där varje musikalisk nyans återges exakt tack vare de aluminiumklädda Liquid Crystal Polymer Film membranen. Ergonomiska öronkuddar omger öronen perfekt och ger en skön komfort.

Även om du lyssnar på ditt eget digitala musikbibliotek, levererar Sonys DSEE- teknik en mer naturlig ljudupplevelse som återställer högfrekvensinformation och bibehåller alla små ljuddetaljer som normalt går förlorade i tungt komprimerade ljudfiler

Ytterligare en spännande nyhet är touchsensorn på sidan av hörluren. Byt låt, svara i telefon eller anpassa volymen genom att enkelt vidröra med fingret. Nu är det ännu mindre som kan distrahera lyssnaren från musiken.

MDR-ZX770BN
Res med stil – och himmelsk tystnad – med Sonys senaste digitala brusreducerande Bluetooth®-hörlurar. Med en bekväm öronomslutande design för extra komfort på långa resor utesluter MDR-ZX770BN ljudet i flygkabinen och annat bakgrundsljud. Detta tack vare Sonys kraftfulla DNC-mjukvara.

Anslut trådlöst med en enda knapptryckning på telefonen eller via en MP3-spelare med Bluetooth®. Perfekt för långa resor och intensiva dagar på jobbet – med ett lugnande, kristallklart ljud.

Hörlurarna har en behändig, vridbar design som gör de lätta att packa ner i väskan. Med en batteritid på 13 timmar (med brusreducering aktiverad) kan användaren njuta av långa flyg- eller tågresor utan avbrott.

MDR-ZX330BT
Trådlöst dagligt lyssnande via Bluetooth® görs enkelt och bekvämt med MDR-ZX330BT. Sätt på de bekväma öronomslutande hörlurarna och anslut telefonen eller MP3-spelaren med den enkla One-touch-anslutningen. Elementen på 30 mm ger ett kraftfullt, välbalanserat ljud medan 30-timmars batteritid garanterar lyssning under pendeltiden eller på långa resor.

MDR-AS600BT
För att matcha en aktiv livsstil erbjuder MDR-AS600BT bevämligheten att lyssna via Bluetooth® under såväl den tuffaste träningen som den lugna joggingturen i parken.

Den stänktåliga designen stöter bort regn och svett under ansträngande träningspass. Den inbyggda mikrofonen gör det enkelt att ta ett telefonsamtal med en knapptryckning utan att gå miste om något på löpbandet.

Cirkapriser och tillgänglighet
De nya hörlurarna MDR-1ABT, MDR-ZX770BN, MDR-ZX330BT från Sony finns tillgängliga för försäljning i Europa från och med maj och MDR-AS600BT från och med april.

MDR-1ABT                3 300 SEK
MDR-ZX770BNB       1 600 SEK
MDR-ZX770BNL        1 600 SEK
MDR-ZX330BTB           900 SEK
MDR-AS600BTB           770 SEK
MDR-AS600BTW          770 SEK
MDR-AS600BTD           770 SEK
MDR-AS600BTL            770 SEK

Genom att erbjuda en integrerad underhållningsupplevelse med sina elektronikprodukter, mobiltelefoner, musik, filmer, spel och Sony Entertainment Network har Sony en unik position på marknaden och är en ledande tillverkare av konsumentprodukter. Sony är kända för sina audiovisuella produkter för både konsument- och proffsmarknaden, såsom, tv:n BRAVIA™ LCD High Definition (HD), kompaktkameran Cyber-shot™, videokameran Handycam®, “α” (Alpha) DSLR-kameran, XperiaTM Tablet och mp3-spelaren Walkman®, och professionell utrustning för HD-inspelning.

För mer information om Sony Europe, besök http://www.sony-europe.com eller www.sony.net för Sony Corporation.

Sony, WALKMAN, Cyber-shot, Handycam, BRAVIA och Xperia är registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Sony Corporation. Övriga varumärken eller registrerade varumärken tillhör respektive ägare.

Bifogade filer

PDF-dokument