Följ Sony Sverige

​Festa loss med Sonys nya trådlösa EXTRA BASS™-högtalare

Pressmeddelande   •   Jan 09, 2018 02:00 CET

  • Nytt LIVE SOUND-läge som återskapar känslan av att lyssna på en livespelning
  • Vatten- och dammtäta med IP67-klassificering
  • Nya ”Party Booster” skapar den perfekta feststämningen
  • Anslut upp till 100 högtalare trådlöst med ”Wireless Party Chain”

Sony lanserar nu tre nya trådlösa högtalare i EXTRA BASS™-serien: SRS XB41, SRS-XB31 samt SRS-XB21. De nya modellerna har en rad nya funktioner som ger lyssnaren ett grymt partyljud oavsett plats.

Sonys nya trådlösa högtalare är utrustade med ett nytt LIVE SOUND-läge, där en ny digital signalprocessor och ett vinklat ljud skapar en tredimensionell musikupplevelse för att ge lyssnaren en festivalliknande känsla. Högtalarna är även designade för att upprätthålla en djup bas, vilket passar perfekt för lite tyngre musik.

SRS-XB41, SRS-XB31 och SRS-XB21 kommer i fem olika färger och är alla tillverkade i en ny textildesign som gör högtalarna robusta och tvättbara. De är IP67-klassade (vatten- och dammtäta) vilket är optimalt för både strand- och poolparty.

Den nya ”Party Booster”-funktionen gör det möjligt för alla festdeltagare att interagera med musiken. Högtalaren kan känna av knackningar från fem olika håll tack vare en inbyggd accelerometer, vilken skapar ljud- och ljusreaktioner som gör festen roligare.

Den nya serien EXTRA BASS-högtalare kan sammankoppla upp till 100 enheter trådlöst för att skapa den maximala upplevelsen. Högtalarna är designade för att du enkelt ska kunna ta med dig dem överallt, med en batteritid på 24[1][2] timmar.

SRS-XB41 kommer att finnas tillgänglig från april 2018 med ett cirkapris på 2400 kr, i färgerna svart, vit, mörkröd och mörkblå.

SRS-XB31 kommer att finnas tillgänglig från april 2018 med ett cirkapris på 1750 kr, i färgerna svart, vit, röd, blå och gul.

SRS-XB21 kommer att finnas tillgänglig från april 2018 med ett cirkapris på 1800 kr, i färgerna svart, vit, röd, blå och gul.

För mer information, vänligen kontakta:

Lene Agaard, PR Communications Manager Sony Electronics Nordic lene.aagaard@eu.sony.com

Mobil: +45 43 55 72 92

Bifogade filer

PDF-dokument