Följ Sony Sverige

​Dansa hela nätterna långa i jul med SONY XB72 High Power Audio-högtalare

Pressmeddelande   •   Nov 15, 2019 09:00 CET

Snart är det dags för julens festligheter! XB72 väcker dina bästa party-hits till liv med EXTRA BASS och ljuseffekter för att skapa den perfekta stämningen för årets jul- och nyårsfester.

Få igång festen

Med XB72 behöver du inte gå ut på klubb för att få en riktig festupplevelse. Med 470W fyller den enkelt alla rum med dina favoritlåtar och med ett tryck på Live Sound-knappen får du en tredimensionell ljudupplevelse som ger klubbliknande känsla i ditt eget vardagsrum. Ta festen till nästa nivå med Wireless Party Chain-tekniken som gör att du kan ansluta flera högtalare trådlöst via Bluetooth för en mer intensiv ljudupplevelse.

Gör festen minnesvärd

Bjud in till en spontan jul- eller nyårsfest för vänner och familj! XB72 har inbyggd LED-linjebelysning i flera färger framtill, på sidorna och upptill, pulserande högtalarbelysning på enheten samt blinkande stroboskopbelysning för extra effekt och en klubbliknande atmosfär. Med XB72 är det enkelt att starta festen - du kan antingen hålla din NFC-aktiverade enhet intill ljudsystemet för snabb anslutning eller ansluta via Bluetooth.

Ladda ner appen Sony Music Center för att ytterligare kontrollera högtalarens ljudinställningar, välja dina favoritspellistor och mycket mer.

Ladda ner Fiestable-appen och ge festen en extra boost genom att kontrollera ljusets färger och aktivera DJ- och karaokelägen. Anslut hur många smartphones du vill för att skapa en gemensam festupplevelse med dina vänner.

Rekommenderade cirkapris 3.500 SEK

Om Sony Corporation

Sony Corporation är ett kreativt underhållningsföretag på en solid grund av teknik. Från spel och nätverkstjänster till musik, bild, elektronik, halvledare och finansiella tjänster fyller Sony världen med känslor genom kreativitet och teknik. För mer information, besök http://www.sony.net/