Följ Sony Sverige

Fånga bröllopet från brudens synvinkel

Nyhet   •   Jun 18, 2015 10:34 CEST

Sony och modisten Rosie Olivia lanserar världens första kollektion brudslöjor med bärbar kamerateknik.

Sony har inlett ett samarbete med modisten, Rosie Olivia, som nu introducerar sin första kollektion av brudslöjor med bärbar kamerateknik. Brudslöjorna är designade för att fånga bröllopet från en unik vinkel, brudens synvinkel. De futuristiska slöjorna har en inbyggd Sony 4K Action Cam, FDR-X1000V.

Rosie Olivia, som tidigare designat hattar för kändisar och medlemmar av den kungliga familjen, vill hjälpa brudparet att fånga alla underbara ögonblick som skapas på den stora dagen, så att de kan se och minnas tillbaka i många år framöver. Rosies har integrerat bärbar teknik i sin kollektion i och med att hon har utvecklat två specialdesignade slöjor kompletta med alla tillbehör. Bröllopsaccessoaren har tagits fram för att förhindra att par går miste om minnen från sin speciella dag och ger unika bilder som sätter glans på bröllopsfilmen. En ny undersökning från Sony visar att över en tredjedel av gifta britter ångrar att de inte har en bröllopsfilm.

Rosie har testat kollektionen ”Bride’s Eye View” vid en ceremoni i nordvästra London. Den första skapelsen är en fantastisk krona, komplett med små kristaller och den andra är en enklare huvudbonad med en diskret konstruktion som döljer Sony Action Cam på ett subtilt och elegant sätt. Estetiken är avgörande för designen och Rosie har inte kompromissat på designen.

- Alltför många av mina vänner har klagat över saknaden av en bröllopsfilm. Jag ska snart gifta mig och vill se till att jag täcker alla vinklar och ögonblick. Med kollektionen ”Bride’s Eye View” fångas de viktigaste löftena för evigt, säger Rosie Olivia.

Den första ”Bride’s Eye View” har skapats genom att addera en 4K Action Cam till brudslöjor.

- Genom att förse slöjan med bärbar teknik hoppas jag att alla brudar ser fantastiska ut samtidigt som alla intima ögonblick fångas på film. Sony har hjälpt mig göra det möjligt att värdefulla minnen lever för evigt. På mitt eget bröllop kommer det viktigaste vara något lånat, något blått och chansen att fånga mitt bröllop ur mitt perspektiv, säger Rosie Olivia.

Frederik Lange, Head of Digital Imaging på Sony Storbritannien och Irland tycker att det är spännande att se Sonys innovationer införlivas.

- Våra digitala bildprodukter är utformade för att fånga både vardag och fest. Vi vill inte att någon ska missa ett ögonblick och i synnerhet inte på deras bröllopsdag. Sonys 4K ActionCam är lätt men erbjuder hög kvalitet och vi ser fram emot att se fler skapelser från Rosie Olivia i framtiden, säger Frederik Lange.

Rosie har adderat Sony 4K ActionCam X1000V i två av hennes nyutgivna skapelser. FDR-X1000V är Sonys senaste tillskott i Action Cam-sortimentet och erbjuder 4K-bildkvalitet och teknik, med lika hög kvalitet som nuvarande Hollywood filmer. Allt tack vare Sonys professionella inspelningsformat XAVC S.

FDR-X1000V har en banbrytande sensor med fler bildpunkter för att minska brus även vid inspelning i mörka miljöer. Medan 170° ultra-vidvinkel ZEISS Tessar®-objektivet möjligör panoramavyer för att fånga vidsträckta landskap och dynamiska flygbilder. Action Cam har också Steadyshot bildstabilisering och inbyggd stereomikrofon med Wind Noise Reduction.

Cirkapris:

FDR-X1000V4 500 SEK